Manuel Antonio...
Door: annet
18 Januari 2006 | Costa Rica, San José
Ha nienke...oe ja zeker stressen zeker met alles regelen voor Frankrijk..Maar gaat wel lukken toch? Ook erg spannend voor jou...
Ha Sas..hoe gaat het met het werken? Hoop dat alles goed gaat met je proefjes...
En aan iedereen natuurlijk...ben erg benieuwd wat jullie allemaal ah doen zijn en hou me op de hoogte..kus
19 Januari 2006 - 10:24
Bettina:
Hoi hoi, leuk weer wat van je te horen!
Hier is alles zoals gewoonlijk hetzelfde.. maar Joost en ik gaan van de zomer waarschijnlijk naar Florida dus heb ik weer wat om naar uit te kijken!
Hou je goed daar en laat eens wat foto's zien, ben erg beniewd.
X -
19 Januari 2006 - 10:28
Dinga:
Hey Annetje..
Wat onwijs gaaf om allemaal te lezen. Nou hier is alles nog hetzelfde. School, werken en uitgaan. Niks veranderd en dat zal ook wel zo blijven haha. Heel veel plezier.
Liefs -
19 Januari 2006 - 10:34
Marleen:
haaaaaaaaaaaaaai hartsvriendin! leuk om te horen dat t allemaal goed gaat en dat er in ieder geval ook mooie mannen rondlopen daar! (voor spannende verhalen die niet voor ieders oog bestemd zijn -> check je mail even!)x marleen -
20 Januari 2006 - 13:40
Kelly:
he annetje,
heb eindelijk de tijd gevonden (en de moeite genomen) om ff uitgebreid je berichtjes te lezen. Wat super allemaal. Het blijkt wel weer dat het weer bij jou een stuk beter is en het leven uberhaupt een stuk relaxter....Ik heb eigenlijk heel veel BB verhalen en Zwolle verhalen voor je in petto maar daar zal ik nog wel een lange mail over sturen. Ik geef je alvast wat hints: mijn beste vriendin (voel de sarcastische ondertoon), en nieuwe liefde. Nou goed ik laat het hier maar ff bij ik mail wel het hele verhaal.
Liefs je hartsvriendin -
20 Januari 2006 - 13:44
Marjolein:
Heej Annet!
Superleuk man, die verhalen van je! Je had meer geluk dan ik in het Manuel Antonio Park want ik heb daar niet zoveel beesten gezien! Je trekt ze waarschijnlijk aan ofzo.. haha! Hier alles goed verder, lekker druk met aanmelding voor Mexico.. superspannend, maar 2 plaatsen namelijk.. Ik mail je morgen ff voor een uitgebreider verslag, want ja, hier gebeurt natuurlijk ook heel veel, huisfeesten enzo ;) (denk: huisfeest met jou met stalkers tot gevolg..)
Nu op de uni, nog 2,5 uur college te gaan..
Dikke knuffel vanuit het koude en nu vooral natte NL!! -
21 Januari 2006 - 18:49
Mascha:
Hee Annet!
Heb je site gekregen van Niels..even je berichten gelezen. Je vermaakt je daar wel of niet dan!Had ook niet anders verwacht..heel veel plezier nog, komt vast goed. En ik kom snel een keer terug voor je foto's!
Liefs xx Mascha