San Blas islands
Door: annet
27 Maart 2006 | Panama, Panama-stad
Vandaag weer terug in Panama en naar Casco Viejo geweest, erg mooi daar zo anders dan al die wolkenkrabbers om me heen. Oude gebouwen, smalle straatjes...maar ook gevaarlijke straten. Op elke hoek is politie. Het schijnt echt te zijn dat 1 blok ok is, en dat het volgende blok 10 mt van je vandaan erg onveilig is. Zo raar, morgen ga ik met Josh daar ergens in een erg chique restaurant eten...nu al zin in...denk dat ik morgen niks ga doen, Josh wil naar een of ander park, maar ik moet eerlijk toegeven dat ik het gehad heb met de parken. Heb er zoveel gezien nu!!!!!! Vamos a ver...nou en woensdag morgen is het zover, terug naar NL. Heb er zin in, hoop jullie allemaal snel weer te spreken/zien...en heb mijn oude nr weer....Hasta pronto...
28 Maart 2006 - 08:28
Janneke Penterman:
Hartstikke leuk om al je avonturen te lezen!
Een goede terugreis en je valt met je neus in de boter: de zon schijnt!!
Kus Janneke -
28 Maart 2006 - 09:10
Luciel:
Lieve Annet,
wat vliegt de tijd toch he! Zo ga je weg en zo ben je ook al weer bijna terug! Bijzondere verhalen heb je beschreven. Hartstikke leuk hoor!
Hoop dat je een fijne reis terug hebt en tot gauw dan maar!
Groet Luciel -
28 Maart 2006 - 09:59
Bettina:
Een goede reis terug en ik zie je snel weer! Misschien heb je zin mee te doen met de Relounce?!
Liefs Bettina -
28 Maart 2006 - 10:00
Bettina:
Ps..
Dat is a.s.zondag! -
28 Maart 2006 - 10:19
Lotte:
ha annet
pffff, de tijd gaat echt snel!! een hele goede terugreis en geniet van je laatste dagje!
doei! -
28 Maart 2006 - 11:18
Dinga:
Hey annet,
Echt super leuk om al je spannende verhalen te lezen. een hele goede terug reis...en tot zaterdag bij broodje bram.
Al weer zin om te werken.. haha...nou dag dag.
Liefs Dinga -
28 Maart 2006 - 12:51
Rita:
Geweldig al je verhalen.
Anja heeft me gisteren aangemeld bij je site.
Heb van haar al je reisverhalen gelezen.
Wat een avonturen zeg!
Wens je een goede vlucht, en wacht met een kop koffie voor persoonlijk verslag en foto's!
Groetjes. -
28 Maart 2006 - 13:46
Kim:
Ha die Annet,
een hele goede reis terug en niet schikken want Ome Anton staat samen met je moeder je op te wachten...haha.
Ik heb erg genoten van je super spannende en boeiende verhalen.
Tot op Oma's verjaardag...
Kuzz Kim -
28 Maart 2006 - 19:56
Majo:
hey annet! heel stom, maar volg dond heb ik spaanse les dus ik kan zelf niet mee eten, maar heb wel vast briefje opgehangen! luc was net hier, die wilde dat we bij hem komen eten dan, want dat was laatst al het plan maar ging nie door omdat hij ziek was.. dus herkansing dan maar?! lijkt me wel gezellig! kom ik gewoon om half 10, vroeg genoeg om jullie in te halen toch :)
Ik zie je wel maandag toch? Ga ik lekker brownies maken!! :D:D:D dus das nog een goeie reden om langs te komen! tot snel! dikke kus van't IBB! -
29 Maart 2006 - 16:04
Janneke V:
ha die annet,
Tja, je zit al weer in het vliegtuig terug naar het koude kikkerlandje. Na je laatste avontuur zal dat wel tegen vallen. Al is het natuurlijk fijn je familie en vrienden weer te zien. Ach, over paar maandjes ga je weer op een nieuw avontuur.
Liefs, Janneke -
29 Maart 2006 - 18:34
Niels:
Hahaha ze zal dr vliegtuig zekers gemist hebben.... euhh annetje btje blond geworden daro... yep ze komt een dagje later -
30 Maart 2006 - 10:52
Eef & Meneer Jansen:
Hee Annet, vliegtuig gemist? Afgeleid door wie/wat...? Welkom thuis en tot horens! Xus -
02 April 2006 - 12:29
Marieke:
hi annetje, joepie bijna weer thuis...kan niet wachten om alle verhalen te horen! Zo te horen was het echt super gaaf!
spreek je snel!
x